Kandelaars in een industrieel interieur

Kandelaars of een kaarsenstandaard gebruik je om mooie kaarsen of waxinelichtjes te plaatsen. Kaarsen zijn echte sfeermakers, maar zonder een mooie kandelaar ziet het er overdag een stuk minder leuk uit. Daarom is slim om een mooie kunstzinnige kandelaar of waxinelichthouder aan te schaffen zodat het er ook overdag gezellig en mooi uit ziet.kandelaars

Vormen en kleuren

Je kunt uit vele soorten kandelaars kiezen. Zo heb je vierkante, ronde, hoge en lage kandelaars. Deze zijn vaak gemaakt van glas en erg basic. Tegenwoordig worden gelukkig designer kaarshouders een stuk populairder. Helemaal binnen een industrieel of modern interieur past een kaarshouder van IDbeton perfect. Deze zijn gemaakt van beton, houd en staal. Je zult ook zien dat deze kandelaars erg duurzaam zijn en een echte conversatie starter.

De meeste kaarsen zijn rond. Denk bijvoorbeeld aan stompkaarsen. De meeste kaarsen hebben een standaard afmeting en passen in de meeste houders. De meeste kandelaars die wij verkopen kunnen of standaard kaarsen of waxinelichtjes in. Deze keuze is gemaakt omdat dit de meest gebruikelijke producten zijn binnen ieder interieur.

We hebben gelukkig ook voor de wat exclusievere vorm kaarsen kaarshouders. Deze de kunnen de vorm aannemen van bakjes, schotels of plaatjes. Je kunt altijd eventjes een kijkje in onze shop nemen voor wat nou het beste past bij jouw interieur.

Ons assortiment

In onze shop kunt u vele kaarsenhouders vinden. Zowel voor waxinelichtjes als reguliere kaarsen. We maken deze kaarshouders met de hand van beton, staal en hout.

Unieke kandelaars

Omdat wij alle kandelaars met de hand maken zijn de vormen volledig uniek. Er zal nooit een exact identieke kandelaar bestaan waar dan ook ter wereld. Daarnaast zijn op aanvraag ook meerdere kleuren nodig, zoals bijvoorbeeld in groen of rood beton!

Kom dus snel even een kijkje nemen in onze shop. Er is genoeg keuze!