d870a55f 27db 4215 8d7f d99cdb7dcdf1

Ontwerpen en passie

Ik ben een ontwerpster met passie voor design en interieur. Mijn opleiding heb ik gedaan aan de Academie Industriële Vormgeving Eindhoven (Design Academie) . Ik studeerde af richting mens en voeding (product design van consumenten producten voor in en om het huis en wonen). Als freelance ontwerpster ben ik begonnen met mijn eigen ontwerpbureau Jip-Design. Door de grote diversiteit aan projecten die ik heb gedaan voor verschillende opdrachtgevers heb ik mijn eigen identieke stijl gecreëerd.
Na een aantal jaren inspirerende ervaringen als werknemer binnen verschillende toonaangevende bedrijven te hebben opgedaan heb ik in 2014 JiP-ID opgestart. Een nieuwe en frisse intuïtieve benadering van product ontwerpen en styling…

Steeds meer ben ik mij gaan richten op natuurlijke materialen zoals beton, hout en staal voor het industriële wonen, Ik maak o.a. custom made betonnen aanrechtbladen, wasbakken, tafels in onze eigen werkplaats. Met deze ervaring zijn de betonnen accessoires van IDbeton ontstaan.

Mijn creativiteit combineer ik met praktische en doelgerichte oplossingen. Elke opdracht van een klant is uniek en verdient volledige aandacht met als resultaat een ontwerp dat er toe doet. Een invulling waarbij functionaliteit, eenvoud, materialen, esthetiek en kenmerkende details samengaan en zo een onderscheidende oplossing vormt. Een ontwerp dat perfect bij de identiteit en de wensen van de klant past. Intuïtie en het ‘aanvoelen’ van de persoon achter de opdrachtgever zijn voor mij hierbij belangrijke raadgevers.

Dankzij mijn passie voor het vak haal ik het beste uit mijzelf!

Jeanine