Keukenblad

Betonnen aanrechtblad op maat

Wij maken betonnen aanrechtbladen. En niet zomaar een standaard betonnen aanrechtblad. Want wij maken alle betonnen bladen zelf in de eigen werkplaats. Dat betekent dat u het blad helemaal naar eigen wens kunt laten ontwerpen. Zowel qua afmetingen, vorm en dikte. De eigenschappen van beton zijn zeer geschikt voor het gebruik als aanrechtblad. Zo is het hard, krasvast, hittebestendig en slijtvast.

De look van een betonnen aanrechtblad

Met de betonnen aanrechtbladen van IDbeton creëert u een keuken met een hele stoere en eigentijdse look. Door het beton vervolgens te combineren met andere stijlelementen (zoals hout of RVS) geeft u uw keuken de uitstraling mee die helemaal bij u past. De oppervlakte van onze betonnen bladen zijn erg vlak en vertonen geen reliëf.

Duurzaam en slijtvast

Een betonnen aanrechtblad geeft uw keuken een hele gave uitstraling. Maar uiteraard moet een aanrechtblad ook lang meegaan. IDbeton zorgt er met een speciaal mengsel en diverse toevoegingen voor dat het blad stevig en duurzaam wordt. Daarnaast gebruiken wij als bewapening onder andere glasvezels. Die zorgen er voor dat het beton zowel flexibel als ijzersterk wordt. Hierdoor kunnen wij grote en lange betonnen aanrechtbladen uit één stuk maken die sterk zijn en geen krimpscheuren krijgen.

Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van uw betonnen aanrechtblad kan genieten, impregneren wij onze bladen ook nog. Ook brengen we een niet-glanzende beschermende toplaag aan. Een betonnen blad van ons is hierdoor goed beschermd tegen vlekken en blijft langer mooi.

Niet zwaar

Ja, beton is zwaar. Om het gewicht van een betonnen blad toch binnen de perken te houden, voorziet wij bladen die dikker zijn dan 4 centimeter van een kern van piepschuim. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het blad een stuk minder dan een massief betonnen blad. Een aanrechtblad van IDbeton is dan ook niet veel zwaarder dan een composiet of granieten blad. Normale keukenkasten kunnen een betonnen blad dan ook goed dragen.